Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Επανεκδόθηκε και κυκλοφορεί το βιβλίο “Η γοργόνα της Νάξου”

Επανεκδόθηκε και κυκλοφορεί πλέον σε όλη την Ελλάδα το βιβλίο “Η γοργόνα της Νάξου”, του οποίου η πρώτη έκδοση είχε γίνει χορηγικά από τη “Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη” του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου (Σ.Φ.Ν.).
Μετά την επιτυχία της Α΄ έκδοσης και τη συνεχή ζήτηση, ο Σ.Φ.Ν. αποφάσισε να το επανεκδώσει με την οικονομική συνδρομή της “Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη” και τη στήριξη της....
.γνωστής εκδοτικής εταιρίας ΜΙΛΗΤΟΣ, στα πλαίσια των παιδικών της εκδόσεων “Μικρή ΜΙΛΗΤΟΣ”.
Όπως είναι γνωστό “Η γοργόνα της Νάξου” περιέχει 44 παραμύθια που έγραψαν οι μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους κ. Αριστείδη Γρατσία, κ. Ελένης


Γιαννούλη, κ. Μαρίας Σκάρκου και κ. Χαρίκλειας Χαλκιά, με εισαγωγικό σημείωμα και επιμέλεια του κ. Γιώργου Ανωμερίτη.
Μέσα από τις 203 σελίδες του βιβλίου, όπου κυριαρχούν τα λόγια και οι ζωγραφιές των μικρών συγγραφέων, θα ταξιδεύσουν, όσοι τις διαβάσουν, στη δημιουργική φαντασία των μύθων και στην πραγματική αξία της προστασίας του περιβάλλοντος.
Η Β΄ έκδοση θα διατίθεται πλέον και από τα βιβλιοπωλεία καθώς και από το Σ.Φ.Ν.
Όπως τονίζει στον πρόλογό του ο Πρόεδρος του Σ.Φ.Ν. καθηγητής κ. Αντώνης Τζιώτης“οφείλω να ομολογήσω ότι δεν περίμενα ένα τόσο πλούσιο και ουσιώδες δημιούργημα παραμυθοποιΐας από τους μικρούς μας φίλους…”
Το ίδιο, τέλος, το βιβλίο είναι μία ελκυστικότατη έκδοση, που σίγουρα κάνει την “Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου” της “Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη” πρωτοπόρα μεταξύ όλων των Λεσχών του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου.
Συγγραφείς: 44 μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου Νάξου
Επιμέλεια - Εισαγωγή: Γιώργος Ανωμερίτης
Σελίδες: 203
Γλώσσα έκδοσης: Ελληνικά
Έκδοση: “Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη” Σ.Φ.Ν.
Παραγωγή: Μικρή ΜΙΛΗΤΟΣ
ISBN: 978-960-6617-76-8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου