Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 οι ΕΚΛΟΓΕΣ ( 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ) του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου.

 
      Αθήνα-Ψυρρή 29/09/2021
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ
       ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΤΙΤΩΝ
                         ΘΕΜΑ :                                  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ
Το Δ.Σ του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και ώρα 11:00 πμ. στα γραφεία του στο Ψυρρή.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα κάτωθι:  

1) Οικονομικός απολογισμός

2) Συλλογικά πεπραγμένα

3) Καθορισμός Εκλογών για την ανάδειξη νέου  Διοικητικού Συμβουλίου              
                                            
Σε περίπτωση μη απαρτίας όπως αυτή προβλέπεται από το καταστατικό, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο την επόμενη ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και ώρα 11.00 π.μ. χωρίς άλλη πρόσκληση.
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ θα λάβουν χώρα την ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στα γραφεία του Συλλόγου. Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 16o έτος της ηλικίας τους.
Παρακαλούμε θερμά για την συμμετοχή σας!
Αιτήσεις υποψηφίων συμβούλων για το νέο διοικητικό συμβούλιο, θα γίνονται δεκτές από τον Πρόεδρο και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής που θα ορίσει η Γενική Συνέλευση, κάθε απόγευμα από την ΔΕΥΤΕΡΑ  18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ έως και την ΠΕΜΠΤΗ 21  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, από τις 6 μμ. έως τις 9μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου.

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας, συντοπίτες μου! Δεν θα έπρεπε να αναρτηθεί η λίστα των υποψηφίων; Θα έκανε καλό να κοινοποιηθεί μεταξύ των χωριανών, ώστε να έχουν όλοι ένα επιπλέον κίνητρο για να ψηφίσουν: κάποιο πρόσωπο που εκτιμούν. Άλλωστε, η ψηφοφορία είναι μυστική, όχι η υποψηφιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή