Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση – Ευχαριστήριο Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου



Αγαπητοί  Συγχωριανοί,

            Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου, σας ευχαριστεί από καρδιάς για την πολυπληθή προσέλευσή σας στις εκλογές της 9ης Νοεμβρίου.

            Οι Φιλωτίτες για μια ακόμη φορά έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς τον ιστορικό μας Σύλλογο και αμείωτη την εμπιστοσύνη τους προς το συντελούμενο συλλογικό έργο.
            Οι δεκαετίες της εποικοδομητικής πορείας του Συλλόγου, αποθέτουν στους ώμους μας την ....
τιμητική ευθύνη μιας εξίσου επιτυχούς συνέχειας. Στηριγμένοι στην αγάπη και υποστήριξή σας και αναλισκόμενοι με συνέπεια και ακάματη διάθεση στην υπηρεσία των κοινωνικο -
οικονομικών και πολιτιστικών αιτημάτων του χωριού μας – τόσο στο νησί όσο και στην Αθήνα – θα προσπαθήσουμε και κατά τη νέα διετία της διοικητικής μας ευθύνης, να αποφέρουμε έργο αντάξιο της ιστορίας του Συλλόγου μας, κρατώντας πάντα ψηλά τη σημαία της φιλωτίτικης αξιοπρέπειας και περηφάνιας.  

            Συνεχίζοντας την αγαστή συνεργασία μας με όλους τους Φορείς του χωριού μας και πρόθυμοι πάντοτε για όμοια συνεργασία με τους ναξιακούς Συλλόγους, ελπίζουμε σε συμπράξεις ευοίωνων προοπτικών και γόνιμων αποτελεσμάτων επί θεμάτων κοινωφελούς προσφοράς.

            Αγαπητοί Συγχωριανοί

            Σας ευχαριστούμε για την ελπιδοφόρα πνοή, που από το περίσσευμα της ψυχικής σας καλοσύνης και ζωντάνιας μεταλαμπαδεύετε στη δική μας ψυχή, τονώνοντας ενθαρρυντικά την αισιοδοξία μας για γόνιμη συνέχεια.

            Συστρατευόμενοι όλοι – και ανεπηρέαστοι από ενδεχόμενους υστερόβουλους πειρασμούς της ιδεολογικής μας πολυχρωμίας – πορευόμαστε ενωμένοι για να κάνουμε πράξη ό,τι καλό απαιτείται για το κοινό όφελος.


Η σύνθεση  του νέου  προεδρείου  του  Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Τζιώτης  Αντώνης
Αντιπρόεδρος : Γρατσίας   Βασίλειος
Γενική  Γραμματέας: Μουστάκη Χάιδω
Ταμίας: Βασιλάκης Βασίλειος
Ειδική  Γραμματέας: Γρατσία   Κυριακή  
Μέλη : Δεσποτίδου Μαρία
             Ημέλλου  Σοφία
             Κατσάνης Αναστάσιος
             Κοττάκη-Φακίνου Μαρίνα
             Λιανοπούλου-Γρατσία Ευαγγελία
             Μανιός Ηλίας
             Μουστάκη-Βλασερού Μάρω
             Μουστάκης Ιωάννης
             Μουστάκης Μανώλης
             Νιάος  Στέφανος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου