Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου: 90 χρόνια με τεράστιο γόνιμο κοινωνικό και πολιτιστικό έργοΦέτος συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου Φιλωτιτών  Νάξου , ο οποίος  από το 1926 μέχρι σήμερα έχει καταγράψει ένα τεράστιο και γόνιμο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο.
Παράλληλα, με τη συμπλήρωση 30 χρόνων αδιάλειπτης και σωτήριας αιμοδοσίας και 12 χρόνων της «Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη» του Σ.Φ.Ν. αισθανθήκαμε την ανάγκη να βρεθούμε και να γιορτάσουμε.
Προσκαλούμε, λοιπόν, όλους τους Φιλωτίτες και Φιλωτίτισσες, Μέλη του Συλλόγου μας αλλά και τους φίλους μας, την Κυριακή 24 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στο Μέγαρο της Παλαιάς  Βουλής, να....
συνευρεθούμε και να συνεορτάσουμε.
Στη λιτή εκδήλωση που ετοιμάσαμε, θα ομιλήσουν ο Ακαδημαϊκός κ. Στέφανος Ήμελλος για το πνευματικό έργο του Συλλόγου και  ο  Καρδιολόγος  κ. Γιάννης  Βλασερός για τη 30χρονη προσφορά της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου μας. Τέλος, ο πρόεδρός μας κ. Αντώνης  Τζιώτης  θα  αναφερθεί  στη 12χρονη Πολιτιστική Λειτουργία της «Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη» του Σ.Φ.Ν. και  στο πολύχρονο έργο και τις προοπτικές του  Συλλόγου μας.
Ετοιμάσαμε ακόμη ένα μικρό ηχόραμα με θέμα: Φιλώτι. Ένα ταξίδι στο χώρο και στον χρόνο.
 Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου