Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ .

Πράξεις ευγενούς άμιλλας και στο πνεύμα του αθλητικού ιδεώδους πρέπει να επαινώνται και να γίνονται παράδειγμα προς μίμησιν .
Χθες στο ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ διεξήχθη ο τελικός πρωταθλήματος βόλεϊ νεανίδων Κυκλάδων ανάμεσα στην ομάδα βόλεϊ νεανίδων Φιλωτίου και ΑΟ Θήρας .Νικητής στον αγώνα η ομάδα Φιλωτίου .
Όλες οι αρετές του αθλητικού πνεύματος κυριάρχησαν κατά την διάρκεια του παιγνιδιού και από τις δύο ομάδες .Αγωνιστικότητα ,ήθος ,ορμή ,σθένος ,σεβασμός και τήρηση των αθλητικών μέτρων .
Η ομάδα νεανίδων βόλεϊ Φιλωτίου επικράτησε και αυτό έφερε ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια στο χωριό και στο νησί μας .'Αξιες συγχαρητηρίων και οι δύο ομάδες .Ιδιαίτερα στον πρόεδρο του Α.Μ.Σ Φιλωτίου κ.Γιωργο Βασιλάκη Γιώργος Βασιλάκης και σε όλο το ΔΣ του ΑΜΣ .Συγχαρητήρια ,επίσης στον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ.Δημητρη Λιανό , Dimitris Lianos στον Έπαρχο κ.Μαργαριτη Γιάννη Ioannis Margaritis-Maria Polikreti και στους χορηγούς που στηρίζουν την ομάδα μας .
Ξεχωριστά συγχαρητήρια στους γονείς των παιδιών που στέκονται στο πλάι τέτοιων προσπαθειών που προάγουν τον πολιτισμό του τόπου και λειαίνουν δημιουργικά τις ψυχές των νέων μας ! Συγχαρητήρια σε όλους .Τιμή και υπερηφάνια για τον τόπο μας !
Το ΔΣ του Συλλόγου Φιλωτιτων Νάξου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου