Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Πρόγραμμα επταήμερης εκδρομής στην Κωνσταντινούπολη με το Σύλλογο Φιλωτιτών Νάξου 28 Ιουνίου έως και 4 Ιουλίου


 ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ & ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
350,00 € τριακόσια πενήντα € με ημιδιατροφή (σύνολο 06 δείπνα)
Παιδική τιμή σε τρίκλινο δωμάτιο (με 02 ενήλικες) 325,00€
Επιβάρυνση μονόκλινου: 125,00 €
ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΙΜΗ


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΠΑΡΟΧΕΣ:



v  (04) διανυκτερεύσεις στο προτεινόμενο ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης στο Ταξίμ (01) διανυκτέρευση στο προτεινόμενο ξενοδοχείο της Καβάλας &
(01) διανυκτέρευση στο προτεινόμενο ξενοδοχείο διαμονής στη πόλη τηςΚομοτηνήςσε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια.

v  Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου είναι στη διάθεση σας, καθώς τα  ξενοδοχεία πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη σωστή διαμονή σας. (θέρμανση/ψύξη, ζεστό νερό κ.λπ.) 

v  Πρωινό καθημερινά εντός των  ξενοδοχείων σε πλουσιοπάροχο μπουφέ αμερικάνικου τύπου (Σύνολο 06 )

v  Δείπνο καθημερινά (Σύνολο 06)

v  Πολυτελές   κλιματιζόμενο, πούλμαν στη διάθεση σας βάσει  προγράμματος   με έμπειρο οδηγό με γνώση των  δρόμων και με πράσινο φύλλο διαδρομών εξωτερικού .

v  Έμπειρος αρχηγός – ξεναγός καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής  ( Σοφία Σφυρόερα)

v  BY NIGHT (ΒΡΑΔΙΝΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΔΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑ ΩΣ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

v  1η ΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ -ΚΑΒΑΛΑ


Τόπος συγκέντρωσης Πεδίο του Άρεως  στις 6:45 π.μ..  Αναχώρηση στις 07:00. Διασχίζοντας την Ελλάδα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην Καβάλα (γύρω στις 18:30). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

v  2η ΜΕΡΑ ΚΑΒΑΛΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Πρωινό, αναχώρηση στις 07:30 για την Κωνσταντινούπολη μέσω του μεθοριακού σταθμού των Κήπων. Μετά από ενδιάμεση στάση στη Ραιδεστό, άφιξη στην Κωνσταντινούπολη γύρω στις 17:00 και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα σας προτείνουμε προαιρετική κρουαζιέρα στον Βόσπορο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσουμε τα ωραιότερα μνημεία και προάστια της ευρωπαϊκής και ασιατικής ακτής του θρυλικού στενού με τις γραφικές ξύλινες επαύλεις (γιαλιά) και θα κατανοήσουμε την τοπογραφία και τη σημαντική γεωπολιτική θέση της Πόλης. Δείπνο σε εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, βόλτα στη Μεγάλη Οδό του Πέρα (Ιστικλάλ), διανυκτέρευση.

v  3η ΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΒΑΣΙΛΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)
Μετά το πρωινό, αναχώρηση στις 08:30 για ξενάγηση στα βυζαντινά μνημεία της Πόλης: πανοραμική άποψη του Κεράτιου Κόλπου και των χερσαίων τειχών της Βασιλεύουσας, ξενάγηση στην ξακουσμένη Μονή της Χώρας, με τα πιο καλοδιατηρημένα βυζαντινά ψηφιδωτά και νωπογραφίες. Μετάβαση στην πλατεία Σουλτάναχμετ. Ξενάγηση στην Αγία Σοφία, σύμβολο της Ορθοδοξίας και κορυφαία έκφραση της δραματικής περιπέτειας του βυζαντινού ελληνισμού, στην ατμοσφαιρική Βασιλική Κιστέρνα του Ιουστινιανού, στον Βυζαντινό Ιππόδρομο και στο Τζαμί Σουλτάναχμετ (Μπλε Τζαμί), το ωραιότερο μνημείο της ισλαμικής αρχιτεκτονικής, διακοσμημένο με 20.000 μπλε πλακίδια. Το βράδυ μετάβαση στο Κουμ Καπί (Κοντοσκάλι), δείπνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

v  4η ΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)
Μετά το πρωινό αναχώρηση στις 08:30 για ξενάγηση-προσκύνημα στο αγίασμα της Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί), στην Παναγία των Βλαχερνών, όπου εψάλη ο Ακάθιστος Ύμνος και γιορτάστηκε για πρώτη φορά η Κυριακή της Ορθοδοξίας, και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Μεσημεριανό γεύμα σε εστιατόριο. Μετάβαση στο πολύβουο Μεγάλο Παζάρι (Καπαλί Τσαρσί) με τους δαιδαλώδεις διαδρόμους και τα 4.000 καταστήματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε να διασκεδάσετε σε κάποιο από τα φημισμένα κέντρα-εστιατόρια με ανατολίτικη μουσική και παραδοσιακούς χορούς.

v  5η ΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΑΛΚΗ ( ΤΟΠ ΚΑΠΙ , ΧΑΛΚΗ )
Μετά το πρωινό αναχώρηση στις 08:30 για ξενάγηση στο παλιό σουλτανικό ανάκτορο Τοπ Καπί, εκδρομή στα Πριγκηπόνησα με καραβάκι εντός της τιμής , επίσκεψη στη Χάλκη, μετάβαση με μόνιππα (έξοδα εξ ιδίων) στον λόφο της Ελπίδας όπου βρίσκεται η Θεολογική Σχολή και η Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας. Ελεύθερος χρόνος. Το απόγευμα επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη. Δείπνο, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

v  6η ΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Μετά το πρωινό, αναχώρηση στις 08:30 για την Αιγυπτιακή Αγορά (Μισίρ Τσαρσί) με τα μπαχαρικά και τα ανατολίτικα γλυκά και λουκούμια και αμέσως μετά μέσω του μεθοριακού σταθμού των Κήπων για Κομοτηνή . Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

v  7η ΜΕΡΑ  ΚΟΜΟΤΗΝΗ- ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό, αναχώρηση στις 08:00 για Αθήνα. Άφιξη στην Αθήνα.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (ΜΟΥΣΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΛΙΡΕΣ)
ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ: 30 ΛΙΡΕΣ 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΙΣΤΕΡΝΑ: 20 ΛΙΡΕΣ
ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ: 15 ΛΙΡΕΣ 
ΤΟΠ ΚΑΠΙ (ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΕΜΙ): 30 ΛΙΡΕΣ
ΜΟΝΙΠΠΟ ΓΙΑ ΧΑΛΚΗ: ΑΝΑ 3 ΑΤΟΜΑ 20  € (ΠΗΓΑΙΝΕΛΑ, ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ)


EXTRA ΚΟΣΤΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ 30 ΛΙΡΕΣ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ

v  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΦΥΡΟΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ .

v  Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης  (Παροχή ασφάλειας και δυνατότητα επιστροφής αεροπορικώς, με έξοδα του γραφείου, σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος ή ασθένειας)

v  Ασφάλεια αστικής ευθύνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου