Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΤΙΤΩΝ



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» με έγγραφο αίτημα του προς το Δ.Σ. του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου ζητά  την  παραχώρηση και χρήση του γηπέδου «ΓΙΑΓΚΟΣ ΑΡΙΣΤ. ΓΡΑΤΣΙΑΣ»  στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων (Ν.Ο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.)  την κυριότητά νομή και κατοχή του οποίου έχει θα έχει ο Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου.  Κατόπιν
τούτου  το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου  καλεί  τα  μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015  και ώρα 18:00 μμ. στην αίθουσα εκδηλωσεων του Συλλόγου μας Χριστοκοπίδου  9  -   Αθήνα (Ψυρρή)  105 54  , στου Ψυρρή.  Σε περίπτωση μη απαρτίας όπως αυτή προβλέπεται από το καταστατικό, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο την επόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου 2015   και ώρα 12.00 π.μ. χωρίς άλλη πρόσκληση.                        
Η παραχώρηση, ζητείται με σκοπό το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων (Ν.Ο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.) να το διαθέσει στη νεολαία του Φιλωτίου και της λοιπής ορεινής Νάξου για άθληση, προπόνηση, αθλητικές συναντήσεις και λοιπές δραστηριότητες. Θα πρέπει να προηγηθούν οι απαραίτητες εργασίες ώστε να είναι κατάλληλο προς χρήση (κατασκευή χλοοτάπητα, κερκίδων, περίφραξη και λήψη των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας).
Παρακαλούμε θερμά για την συμμετοχή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου