Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Απαραίτητη η συμμετοχή ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ στην αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος. Και ΑΥΡΙΟ στον ετήσιο αποκριάτικο χορό του Συλλόγου Φιλωτιτών ΜΑΣ



Σήμερα (9/2) μια πολύ σημαντική κοινωνική πράξη συντελείται στα Γραφεία του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου. Πρόκειται για την αιμοδοσία της χειμερινής περιόδου, που οργανώνει ο Σύλλογος σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Νικαίας. Η συμμετοχή όσων μπορούν να προσφέρουν είναι αναγκαία και απαραίτητη για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος από την οποία στηρίζονται οι Φιλωτίτες και νιώθουν τη σιγουριά της σε ώρες ανάγκης.

            Επίσης, αύριο βράδυ (21.30΄) ο Σύλλογος Φιλωτιτών οργανώνει τον ετήσιο αποκριάτικο χορό του στην Αθήνα (Κέντρο ΑΡΙΩΝ, Πειραιώς 48, Μοσχάτο). Η συμμετοχή σ’ αυτόν τον χορό είναι ευθύνη όλων μας. Ο Σύλλογος έχει απόλυτη ανάγκη να στηρίζεται από τα Μέλη του ώστε να υπάρχει και να προσφέρει συνεχώς και απρόσκοπτα το κοινωνικό και πολιτιστικό του έργο. Η επιτυχία του χορού δυναμώνει την αισιόδοξη συνέχεια του συλλογικού έργου με ωφελημένους όλους τους Φιλωτίτες. Απεναντίας, η οικονομική αποτυχία του, επιφέρει μεγάλο πλήγμα απογοήτευσης και δυσκολιών στο έργο προσφοράς του. Οφείλουμε, επομένως, όλοι να βρούμε τρόπο να μετάσχουμε στο χορό και να δείξουμε έτσι έμπρακτα την αγάπη μας προς το Σύλλογό μας, ο οποίος επί πολλές δεκαετίες προσφέρει πολύτιμο έργο και σωτήριο, όπως αυτό της προσφοράς με την Τράπεζα Αίματος. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, σας εύχεται Καλές Απόκριες και σας περιμένει στο χορό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου