Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Πρόγραμμα τριήμερης εκδρομής Αγίου Πνεύματος 26-28 Μαΐου 2018 - Ζάλογγο -Παργα -Νεκρομαντείο -πηγές Αχέροντα -Σύβοτα αν έχουμε χρόνο -Λευκάδα -Νυδρί .

Tριήμερη εκδρομή για το 3μερο του Αγίου Πνεύματος  26-28 Μαΐου 2018  διοργανώνει o Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου
σε Ζάλογγο -Παργα –Νεκρομαντείο πηγές Αχέροντα -Σύβοτα αν  έχουμε χρόνο -Λευκάδα –Νυδρί. ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 135,00€ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ (ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ) 120.00€ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ. Διαμονή στο ξενοδοχείο Margarona Royal Hotel στα περίχωρα της Πρέβεζας. Στις τιμές  δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2018 . Η χρέωση ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση είναι: Ξενοδοχείο 3*: € 1,50   και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο ξενοδοχείο. Πληροφορίες και κρατήσεις- προκαταβολή με την κράτηση:50,00€ στην κ. Άννα Μουστάκη τηλ.:6974995810 η Travelbug Γραφείο Ταξιδίων  210 6777715.
Ακολουθεί το πρόγραμμα της  τριήμερης εκδρομής του Αγίου Πνεύματος


1Η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση από το πεδίον του Άρεως και μέσω της κρεμαστής γέφυρας του Ρίο φτάνουμε στο ιστορικό Ζάλογγο για μια σύντομη βόλτα.
Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη γραφική Πάργα για να θαυμάσουμε τον παραθαλάσσιο οικισμό με θέα το νησάκι και το κάστρο της πόλης.
Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας Margarona Royal Hotel στα περίχωρα της Πρέβεζας.

2Η ΗΜΕΡΑ
Πλούσιο πρωινό και αναχώρηση για έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής το Νεκρομαντείο.
Από εκεί θα κατευθυνθούμε στις πηγές του Ομηρικού ποταμού Αχέροντα  για να θαυμάσουμε το καταπράσινο τοπίο, καιρού επιτρέποντος να κάνουμε στις εκβολές του βαρκάδα , ιππασία (έξοδα ατομικά) ή απλώς να απολαύσουμε το καφεδάκι μας στη Γλυκή . 
Το απόγευμα θα επισκεφτούμε τα Σύβοτα εφόσον μας το επιτρέψει ο χρόνος πριν καταλήξουμε στην Πρέβεζα και στο ξενοδοχείο μας.

3Η ΜΕΡΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα επιστροφής στην Αθήνα με αρκετά όμως αξιοθέατα. Θα φθάσουμε στο νησί της Λευκάδας, για να γνωρίσουμε την ομώνυμη πόλη και λίγο αργότερα τον παραθαλάσσιο τουριστικό οικισμό Νυδρί, απέναντι από το Σκορπιό, το γνωστό νησί του Ωνάση.

1Η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από το πεδίον του Άρεως και μέσω της κρεμαστής γέφυρας του Ρίο φτάνουμε στο ιστορικό Ζάλογγο για μια σύντομη βόλτα.Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη γραφική Πάργα για να θαυμάσουμε τον παραθαλάσσιο οικισμό με θέα το νησάκι και το κάστρο της πόλης.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας Margarona Royal Hotel στα περίχωρα της Πρέβεζας.

2Η ΗΜΕΡΑ

Πλούσιο πρωινό και αναχώρηση για έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής το Νεκρομαντείο.Από εκεί θα κατευθυνθούμε στις πηγές του Ομηρικού ποταμού Αχέροντα για να θαυμάσουμε το καταπράσινο τοπίο, καιρού επιτρέποντος να κάνουμε στις εκβολές του βαρκάδα , ιππασία (έξοδα ατομικά) ή απλώς να απολαύσουμε το καφεδάκι μας στη Γλυκή .Το απόγευμα θα επισκεφτούμε τα Σύβοτα εφόσον μας το επιτρέψει ο χρόνος πριν καταλήξουμε στην Πρέβεζα και στο ξενοδοχείο μας.

3Η ΜΕΡΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα επιστροφής στην Αθήνα με αρκετά όμως αξιοθέατα. Θα φθάσουμε στο νησί της Λευκάδας, για να γνωρίσουμε την ομώνυμη πόλη και λίγο αργότερα τον παραθαλάσσιο τουριστικό οικισμό Νυδρί, απέναντι από το Σκορπιό, το γνωστό νησί του Ωνάση.
ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΤΙΤΩΝ ΝΑΞΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου